Nieuws

Danilo prijst 'Feyenoord-connectie': 'Heel makkelijk om met hem samen te spelen'

Danilo prijst 'Feyenoord-connectie': 'Heel makkelijk om met hem samen te spelen'

02-03-2023 16:59

Danilo vindt het makkelijk om met Santiago Giménez samen te spelen bij Feyenoord. De Braziliaan viel woensdagavond als nummer tien in tegen SC Heerenveen, de positie achter zijn vertrouwde nummer negen.

Aan het begin van het seizoen leken Danilo en Giménez het in de spitspositie uit te vechten. De strijd werd in eerste instantie gewonnen door de Braziliaan, maar de Mexicaan lijkt het stokje nu definitief over te hebben genomen.

Desalniettemin werken Danilo en Giménez goed samen in het veld, lieten het duo woensdagavond zien. "Door hoe de wedstrijd verliep vroeg de coach mij om een nummer 10 te zijn en samen te spelen met Giménez. Dat hebben we al heel vaak besproken", begon Danilo na afloop van de wedstrijd, geciteerd door 1908.nl.

Ondanks dat het Feyenoord-duo allebei om de spitspositie strijdt, is de klik er ook wanneer ze samen in het veld staan. "Ik denk dat wij de balans hebben om samen te spelen. Je ziet dan dat er een connectie is. Het is dus heel makkelijk om samen met hem te spelen omdat hij altijd klaar staat om te combineren. Hij staat altijd op de goede positie en ik op dat moment ook om de assist te geven", besluit hij.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!