Transfernieuws

Update: PSG bevestigt nieuws, Mbappé staat drie weken buitenspel en mist kraker

Update: PSG bevestigt nieuws, Mbappé staat drie weken buitenspel en mist kraker

02-02-2023 15:52 Laatste update: 15:52

Mogelijk grote zorgen voor Paris Saint-Germain richting de Champions League-kraker met Bayern München: de blessure van Kylian Mbappé is zwaarder dan verwacht en kan de Franse topspits zomaar drie weken buitenspel houden.

Mbappé verliet woensdagavond geblesseerd het veld in de wedstrijd tegen Montpellier, maar trainer Christophe Galtier verzekerde na afloop dat de kwetsuur meeviel. L'Équipe weet echter te melden dat er wordt gevreesd voor een wekenlang uitval van de Fransman. PSG ontvangt Bayern München op 14 februari in de achtste finale van de Champions League en de kans lijkt aannemelijk dat Mbappé daar niet bij zal zijn.

Voor PSG, dat al jarenlang de Champions League probeert te winnen, zou het een groot gemis zijn. De komende dagen moet er meer duidelijk worden over de blessure van Mbappé na het uitvoerren van tests. Mbappé staat er wel om bekend snel te revalideren van blessures en daar hoopt de Parijse club nu ook op. Het tweeluik tegen Bayern wordt drie weken later, op 8 maart, afgesloten.

Update: Paris Saint-Germain heeft in een statement het nieuws van L'Équipe bevestigd. Kylian Mbappé moet drie weken revalideren na zijn blessure tegen Montpellier. Het houdt in dat PSG het zonder Mbappé moet stellen wanneer Bayern München op bezoek komt in de achtste finales van de Champions League. De twee clubs treffen elkaar op 14 februari.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!