Breaking news

'Ongekend transfernieuws uit Heerenveen: Sarr voor miljoenen op weg naar Ligue 1'

'Ongekend transfernieuws uit Heerenveen: Sarr voor miljoenen op weg naar Ligue 1'

28-01-2023 17:42 Laatste update: 17:52

Bijzonder transfernieuws uit Heerenveen: Amin Sarr staat op het punt om naar Olympique Lyon te verkassen. Volgens Fabrizio Romano gaan de Fransen een miljoenenbedrag neertellen in Friesland.

Romano weet dat Olympique Lyon liefst twaalf tot dertien miljoen euro neer wil tellen voor Sarr. De gesprekken met Heerenveen zouden in het laatste stadium zijn beland en ook de onderhandelingen over de persoonlijke voorwaarden zouden zich in de laatste fase bevinden.

Mocht Sarr de deur achter zich dichttrekken bij Heerenveen, dan houdt de club wellicht helemaal geen spitsen meer over. Ook Sydney van Hooijdonk staat in de belangstelling van Vitesse. De aanvaller is niet tevreden over zijn rol, die mogelijk verandert door het vertrek van zijn Zweedse partner in crime.

Sarr is bezig aan zijn tweede seizoen in Heerenveen. De aanvaller kwam één jaar geleden over van het Zweedse Malmö FF en wist tot nu toe elf keer het net te vinden voor de club uit het noorden. Er werd destijds om en nabij de twee miljoen euro voor de aanvaller neergelegd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!