Nieuws

Advocaat dringt aan op winterversterkingen bij ADO: 'Er moet iets bij'

Advocaat dringt aan op winterversterkingen bij ADO: 'Er moet iets bij'

11-12-2022 19:28

Dick Advocaat hoopt dat ADO Den Haag in de winter enkele versterkingen naar de club haalt. De 75-jarige oefenmeester beleefde zondag zijn debuut met een 4-1 nederlaag op bezoek bij Almere City FC. 

Advocaat had in de openingsfase nog reden tot juichen, maar na de openingstreffer van ADO bleef een tweede treffer uit. Zonde, aldus de oefenmeester. "We hadden gewoon 3-1 of 4-1 voor moet staan", stelt Advocaat op Radio 1 bij Langs de Lijn. "Dat gebeurt niet en de tweede helft maken we wat onnodige fouten. Dat gebeurde in het verleden ook al. Daar moeten we toch van leren."

Volgens de trainer zijn er duidelijk versterkingen nodig. "We missen een paar bepalende spelers van het elftal'", meent Advocaat. "'We moeten goed kijken wie er geschikt zijn voor de basis en welke jongens er geschikt zijn om in te brengen. Daar moeten we naar toe en daar hebben we nog drie wedstrijden voor. Er moet iets bij. We hebben nu gezien dat als drie basisspelers er niet zijn, dat dat te veel is."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!