Nieuws

'Bjørkan mag alweer vertrekken bij Feyenoord en kan terugkeren naar Noorwegen'

'Bjørkan mag alweer vertrekken bij Feyenoord en kan terugkeren naar Noorwegen'

05-12-2022 11:28

Volgens het Noorse tabloid Nettavisen zou Feyenoord zijn gehuurde linksback Fredrik André Bjørkan alweer naar de uitgang kunnen delegeren. FK Bodø/Glimt heeft namelijk interesse in de Noor, die tot dusver nog maar weinig speelminuten maakt bij de ploeg van Arne Slot.

Bjørkan is geboren en getogen in Bodø, in het uiterste noorden van Noorwegen. Hij speelde zes seizoenen lang in de hoofdmacht van de tweevoudig landskampioen, waarna in januari 2022 een overstap naar de Bundesliga volgde. Hertha BSC legde miljoenen neer voor een verbintenis van vierenhalf jaar.

Feyenoord huurde Bjørkan afgelopen zomer voor de rest van het seizoen en dwong daarbij ook een optie tot koop af. Met de talentvolle Quilindschy Hartman en de Peruaan Marcos López is de concurrentie echter moordend op de defensieve flanken. Bjørkan speelde nog maar één officiële wedstrijd voor de Rotterdammers, uit tegen Go Ahead Eagles. Een eventueel vertrek lijkt daarom niet onwaarschijnlijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!