Nieuws

Lucca en Conceição uiten onvrede op social media, maar verwijderen bericht

Lucca en Conceição uiten onvrede op social media, maar verwijderen bericht

13-11-2022 10:15

Lorenzo Lucca en Francisco Conceição hebben zaterdagavond hun onvrede geuit met het gebrek aan speeltijd tegen FC Emmen. De spits en vleugelspeler van Ajax kwamen gezamenlijk vier minuten in actie en zijn daar niet blij mee. 

Lucca speelde vier minuten tegen de Emmenaren, terwijl Conceição niet in actie kwam. Na het teleurstellende gelijkspel (3-3) plaatste Lucca een verhaal op zijn Instagram waarin de twee spelers te zien zijn. Onder de foto staat de tekst: que pass, Hermanito? In het Spaans vertaald: What's up, broertje?. In het verhaal staan ook een 0 en een 4, verwijzend naar de (gebrekkige) speeltijd van de twee. 

Het verhaal werd na enkele minuten weer verwijderd. Lucca en Conceição kwamen deze zomer naar Ajax en mochten mondjesmaat invallen, waarin beide spelers de laatste tijd een goede indruk maakten. Lucca was in de vorige speelronde als invaller nog goed voor een treffer tegen Vitesse en had daar slechts één minuut voor nodig. Conceição wist te scoren tegen Rangers FC in de Champions League, waar Ajax derde werd.

De druk neemt de laatste weken alsmaar toe op trainer Alfred Schreuder. De trainer stelt zelf echter niet bang te zijn voor een mogelijk ontslag. Ajax staat in punten gelijk met PSV, maar zal bij een overwinning van Feyenoord wel drie punten achterstaan op de Rotterdammers. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!