Nieuws

Goed nieuws voor PSV: Europa League-tegenstander komt niet verder dan gelijkspel

Goed nieuws voor PSV: Europa League-tegenstander komt niet verder dan gelijkspel

03-10-2022 15:01

PSV ging het afgelopen weekend flink onderuit op bezoek bij SC Cambuur, maar Europa League-tegenstander FC Zürich kwam ook niet onbeschonden uit de strijd tegen Grasshoppers. De Zwitserse club kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel en beleeft daarmee een horrorstart van het seizoen. 

Zürich kwam in het begin wel op voorsprong door Antonio Marchesano, maar in de tweede helft stelde Grasshoppers via Bendegúz Bolla orde op zaken. Beide ploegen wisten niet meer te scoren, waardoor de uitslag op 1-1 bleef staan. Zürich wist in de eerste negen wedstrijden van het seizoen pas drie punten te pakken en staat daarmee onderaan in de Zwitserse competitie. 

PSV treft de Zwitsers donderdag en moet een resultaat neerzetten om een goede kans te maken op overwintering in de Europa League. Het eerste groepsduel van PSV ging met 1-1 gelijk tegen Bodø-Glimt, terwijl Zürich de eerste twee groepswedstrijden met 1-2 verloor. Het duel tussen Arsenal en PSV werd uitgesteld en wordt 20 oktober ingehaald. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!