Nieuws

'Eerbetoon voor Schrijvers in Johan Cruijff ArenA, Van Persie en De Jong eregast'

'Eerbetoon voor Schrijvers in Johan Cruijff ArenA, Van Persie en De Jong eregast'

24 september - 16:40
0

Voorafgaand aan het duel tussen Nederland en België op zondag wordt Piet Schrijvers herdacht in de Johan Cruijff ArenA. De oud-doelman overleed 7 september op 75-jarige leeftijd. 

De Telegraaf weet te melden dat in Amsterdam wordt stilgestaan bij het overlijden van de oud-doelman. Nederland ontvangt zondag België en voor dat duel zal het eerbetoon worden gehouden. Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay zullen als eregasten dienen in het stadion. Arjen Robben en Klaas-Jan Huntelaar waren ook uitgenodigd, maar kunnen zondag niet aanwezig zijn. 

Schrijvers was tijdens het WK van 1974 en 1978 aanwezig bij het Nederlands elftal en verloren in beide wereldkampioenschappen de finale. De oud-internationals die aanwezig zijn als eregast hebben eerst een bijeenkomst in Zeist om zich bij de Wall of Fame te voegen. Gregory van der Wiel, Glenn Loovens, Paul Verhaegh, Romeo Castelen, Urby Emanuelson, Ron Vlaar, Stijn Schaars, Michel Vorm, Daryl Janmaat, Dirk Marcellis en Dwight Tiendalli en Arjen Robben zullen daar ook bij aanwezig zijn. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie