Nieuws

Son emotioneel na heldenrol tegen Leicester: 'Ik stelde mijn ploeg teleur'

Son emotioneel na heldenrol tegen Leicester: 'Ik stelde mijn ploeg teleur'

17-09-2022 20:58

Heung-min Son wist in de eerste zes Premier League-wedstrijden niet te scoren, maar de aanvaller van Tottenham Hotspur scoorde zaterdag drie keer als invaller tegen Leicester City. De Zuid-Koreaan stelt dat hij in het begin van het seizoen niet goed genoeg is en dat alle steun hem emotioneert. 

Na het met 6-2 gewonnen duel ging Son in gesprek met Sky. Tottenham stond nipt voor toen Son binnen de lijnen kwam. "Het was een lastige wedstrijd en we stonden 3-2 voor. Je weet nooit hoe dat afloopt in de Premier League en ik wilde mijn best doen voor het team. Dat doe ik altijd als ik speel. Mijn afmaken is de laatste tijd veel te laag en daarnaast ben ik een beetje ongelukkig geweest met een eigen goal en het raken van de lat."

"Alle steun van de fans en mijn ploeggenoten maakt me emotioneeel", geeft Son toe. "De steun is geweldig geweest en ik heb het gevoel dat ik iedereen de laatste tijd heb teleurgesteld. De steun is echter nooit verdwenen", besluit Son. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!