Nieuws

'Er zijn periodes dat we beste vriend zijn en periodes dat we minder spreken'

'Er zijn periodes dat we beste vriend zijn en periodes dat we minder spreken'

05-09-2022 20:43 Laatste update: 06-09-2022 09:01

Kylian Mbappé heeft toegegeven dat zijn relatie met Neymar er één is met pieken en dalen. De Fransman benadrukt dat er van spanning geen sprake is.

Na de wedstrijd van Paris Saint-Germain tegen Montpellier kregen de twee sterren het met elkaar aan de stok. Mbappé mistte een strafschop waarna Neymar later in de wedstrijd de volgende penalty opeiste. Dit tot ongenoegen van de Franse aanvaller. "We hebben respect voor elkaar, maar er zijn periodes dat we elkaars beste vrienden zijn en er zijn periodes dat we minder met elkaar spreken. Zo zit onze relatie in elkaar, maar het belangrijkste is dat er veel respect is," aldus Mbappé op de persconferentie.

Hier liet de 23-jarige Fransman het niet bij zitten. "Ik heb veel respect voor de speler die Neymar is, wat hij vertegenwoordigt en wat zijn waarde is in onze ploeg', vervolgde Mbappé. 'Wanneer je twee spelers met sterke persoonlijkheden hebt, zijn er altijd wel hobbels. Het klopt dat er weleens wat gebeurt, maar het respect blijft altijd. Het belangrijkste is dat we ons maximaal inzetten voor PSG."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!