Sneijder bespreekt opties: 'Ik heb uit alle hoeken al verzoeken gekregen'

Sneijder bespreekt opties: 'Ik heb uit alle hoeken al verzoeken gekregen'

24 november - 09:24
Eredivisie 0 Reacties

Ondanks dat hij gestopt is met de trainerscursus, wil Wesley Sneijder nog steeds aan de slag als coach. De recordinternational heeft zich niet gestoord aan de reacties die hij kreeg nadat hij stopte met de opleiding.

Eerder deze maand maakte Sneijder bekend dat hij de trainerscursus niet langer de trainer volgt. De KNVB leverde geen 'maatwerk' volgens de oud-middenvelder, die veel over zich heen kreeg. "Ik stoor me niet aan de reacties", vertelt Sneijder bij ESPN. "Ik vind het allemaal prima wat mensen roepen. Iedereen mag een mening hebben, ik heb die ook. "

"Ik zei alleen nooit dat ik niet wilde leren. Dat werd wel gesuggereerd, maar dat heb ik nooit gezegd", gaat Sneijder verder. "Ik zei alleen dat er misschien op een andere manier gekeken moet worden naar mijn situatie en die van andere trainers, die in het amateurvoetbal terecht willen komen. Ik heb gevraagd om een stukje maatwerk. Niet om minder te leren of om minder in de boeken te hoeven duiken."

Een trainerscursus volgen in het buitenland behoort nu tot de opties voor Sneijder. "Misschien wel, ik heb uit alle hoeken al verzoeken gekregen. Dat is gewoon zo, maar ik wil het op dit moment even laten rusten. Natuurlijk is het mijn ambitie (trainer worden, red.), dus ik zal er op een gegeven moment wel weer verder mee gaan. Misschien wel bij de KNVB, dat weet ik niet. We moeten alleen tot iets gaan komen waarin we elkaar niet in de weg zitten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie