'Solskjaer gebruikt interlandperiode voor gesprekken met clubleiding en spelers'

'Solskjaer gebruikt interlandperiode voor gesprekken met clubleiding en spelers'

19 november - 16:27 Laatste update: 16:35
Premier League 0 Reacties

De afgelopen interlandeperiode moet Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer wat lucht gegeven hebben. De periode zonder clubvoetbal heeft de Noor gebruikt om gesprekken met de clubleiding en de spelers te voeren.

Solskjaer ging met zes bepalende spelers om de tafel. The Daily Mail weet te melden dat het gaat om Cristiano Ronaldo, Harry Maguire, Luke Shaw, Victor Lindelöf, Bruno Fernandes en Nemanja Matic. Onderwerp van het gesprek zouden de afstraffingen tegen Liverpool (0-5) en Manchester City (0-2) zijn geweest. Middels het crisisberaad zou Solskjaer van de spelers willen horen hoe zij denken de prestaties van The Mancunians te kunnen verbeteren.

"Het was een lange interlandperiode, maar we hebben deze tijd nuttig besteed en we hebben er ons voordeel mee gedaan. De spelers hebben een goede reactie gegeven", vertelt Solskjaer op de persconferentie in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Watford.

Morgenmiddag treedt Manchester United aan op Vicarage Road. Er staat veel druk op Solskjaer. "We communiceren eerlijk en openlijk", zegt de Noor. "We hebben een aantal dingen rechtgezet. Ik ben er zeker van dat we morgen een goed resultaat neerzetten."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie