Transfernieuws

VI: Diemers keert mogelijk terug bij Fortuna, ook andere Feyenoorder in beeld

VI: Diemers keert mogelijk terug bij Fortuna, ook andere Feyenoorder in beeld

02-08-2022 19:28

Het lijkt erop dat Mark Diemers terug gaat keren op het oude nest. Voetbal International meldt dat de middenvelder van Feyenoord samen met Cole Bassett hard op weg is naar Fortuna Sittard.

Al eerder werden de middenvelders in verband gebracht met een transfer naar Fortuna Sittard. Nu zijn de clubs inderdaad in gesprek over een transfer van Diemers en Bassett, melden bronnen aan VI. Vooral de transfer van de Amerikaan zorgt voor moeilijkheden. De middenvelder wordt namelijk la gehuurd van Colorado Rapids. Bassett zelf wil de overstap naar Limburg graag maken.

Diemers werd deze transferperiode in verband gebracht met verschillende clubs. SC Cambuur kreeg het financieel niet voor elkaar om een voorstel te kunnen doen. Ook Vitesse leek interesse te hebben, maar de Arnhemmers werden vooralsnog niet concreet. Er zouden tevens clubs uit Denemarken en Duitsland azen op de komst van Diemers, maar Fortuna lijkt nu aan het langste eind te gaan trekken.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!