Transfernieuws

'Feyenoord zat al eerder dan Ajax achter Mexicaanse rechtsback aan'

'Feyenoord zat al eerder dan Ajax achter Mexicaanse rechtsback aan'

29-07-2022 20:21

Nog voordat Ajax geïnteresseerd was in de diensten van rechtsback Jorge Sánchez van Club América, was ook Feyenoord in de markt. Dat meldt Marca Claro. Het bod van de Rotterdammers was echter te laag en werd afgewezen. Vervolgens kwamen de Amsterdammers in beeld.

Vrijdag doken voor het eerst geluiden op dat Ajax de 24-jarige vleugelverdediger naar de Johan Cruijff ArenA wil halen. Naar verluidt is H2 - Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar - bereid om vijf miljoen euro neer te tellen voor Sánchez. Feyenoord zou ook een bod hebben uitgebracht: de hoogte daarvan houdt sportkrant Marca Claro in het midden.

De 21-voudig Mexicaans international staat nog tot medio 2025 onder contract bij de Mexicaanse topclub. Daarnaast zouden meerdere clubs uit zowel Engeland als Spanje interesse hebben in de wingback. Een aantal jaar geleden deed Ajax al eens zaken met América: Edson Álvarez kwam in 2019 voor vijftien miljoen euro naar Amsterdam. Na het vertrek van Noussair Mazraoui heeft trainer Alfred Schreuder momenteel de beschikking over Devyne Rensch en Sean Klaiber op de rechtsbackpositie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!