Nieuws

Maher niet alleen voor het geld naar Saudi-Arabië: 'Ze zijn met een plan bezig'

Maher niet alleen voor het geld naar Saudi-Arabië: 'Ze zijn met een plan bezig'

27-07-2022 19:58 Laatste update: 19:59
1

Adam Maher verliet deze zomer FC Utrecht voor Damac FC. De creatieve middenvelder was toe aan iets nieuws en zag Saudi-Arabië wel zitten.

Niet alleen het geld, maar ook de ambitie van de club sprak hem erg aan, vertelt Maher tegenover ESPN. "Ik heb veel research gedaan en spelers gesproken die daar gespeeld hebben. Dan krijg je veel mee. Het is de beste competitie in Azië, dan zit het wel goed", zegt hij. 

"Ze zijn met een plan bezig, maar voor mij is het belangrijk dat ik ga spelen en een ervaring rijker word. Er waren een paar clubs uit Europa, maar ik ben al 28 en denk ook aan later", vervolgt de middenvelder. "Je moet voor jezelf zorgen, dus dat was het belangrijkste. Ik heb tien jaar in de Eredivisie gespeeld, dus dat is voor mij wel klaar. Dan kijk je ook naar de zaken er omheen en de gesprekken met de club, die goed waren. Ze wilden me graag hebben", aldus de middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!