Nieuws

Aflevering 3 van de podcast The King of Manchester is nu te beluisteren!

Aflevering 3 van de podcast The King of Manchester is nu te beluisteren!

2 augustus - 23:45 Laatste update: 2 augustus - 23:45
6

De tweede aflevering van onze eigen podcast The King of Manchester staat alweer online. In deze editie is er veel aandacht voor het basisdebuut van Christian Eriksen en Lisandro Martínez bij Manchester United, maar wordt bijvoorbeeld ook een groot aanstormend talent besproken. In de podcast komen alle ontwikkelingen rondom The Red Devils voorbij, met als stralend middelpunt niemand minder dan Erik ten Hag.

Komt Frenkie de Jong wel of niet naar The Mancunians? Komt het nog goed met Donny van de Beek onder Ten Hag? En natuurlijk het allerbelangrijkste: hoe doet de Nederlandse manager het bij Manchester United? Al deze vragen en nog véél meer worden wekelijks besproken door VN.

Naast het voetbalinhoudelijke gedeelte wordt er aandacht besteed aan randzaken, zoals bijvoorbeeld de opvallendste uitspraak van Ten Hag van de week. Onder leiding van talkshowhost Danny Vos schuiven redacteuren van VoetbalNieuws én gasten aan om de laatste ontwikkelingen bij Manchester United te bespreken.

De tweede aflevering staat nu online en is onder meer te beluisteren via Spotify en YouTube. Heb je tips, suggesties of andere opmerkingen? Laat het weten in de comments!

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie