Nieuws

RKC presenteert vijfde aanwinst van het seizoen: Vroegh komt over van Vitesse

RKC presenteert vijfde aanwinst van het seizoen: Vroegh komt over van Vitesse

04-07-2022 14:22

RKC Waalwijk heeft Patrick Vroegh overgenomen van Vitesse. De middenvelder liep uit zijn contract in Arnhem en maakt dus op transfervrije basis de overstap naar Waalwijk. Vroegh tekent voor drie seizoenen.

Vroegh is de vijfde zomerversterking voor RKC. De Brabanders contracteerde eerder al Kevin Felida, Julian Lelieveld, Joey Kesting en Mika Biereth. Algemeen directeur Frank van Mosselveld is tevreden. "Patrick past perfect in het RKC-profiel zoals we dat als club voor ogen hebben: hij is jong, talentvol en heeft ambitie om zich bij ons verder te ontwikkelen", reageert hij op de clubsite.

"Daarbij heeft hij ondanks zijn nog jonge leeftijd al de nodige bagage en ervaring op zowel Eredivisie als Europees niveau, wat hem een uiterst interessante speler maakt." Het is niet de eerste keer dat Vroegh in Brabant gaat spelen. De 22-jarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Willem II. In 2015 vertrok hij naar Vitesse, waar hij zestig wedstrijden speelde. Hij scoorde daarin vier keer en gaf één assist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!