Breaking news

'Xavi Simons gespot in Eindhoven: officiële transfer lijkt kwestie van tijd'

'Xavi Simons gespot in Eindhoven: officiële transfer lijkt kwestie van tijd'

28-06-2022 18:06 Laatste update: 18:19

PSV lijkt zéér dicht bij het aantrekken van Xavi Simons. De speler van Paris Saint-Germain werd dinsdag in Eindhoven gespot met PSV-teammanager Bas Roorda. Simons wordt de vierde versterking van het nieuwe seizoen in Eindhoven. 

Op sociale media circuleert een foto van de Nederlander die gespot is in Eindhoven. PSV sloeg de laatste tijd een flinke slag op de transfermarkt. Onder meer Walter Benítez en Boy Watermans kwamen naar de lichtstad om de keeperslinie te versterken. Daarnaast wordt Ki-Jana Hoever één seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers. 

Aan de andere kant verlieten onder meer Mario Götze, Bruma en Eran Zahavi de Nederlandse club. Sterkhouders Cody Gakpo en Noni Madueke staan vol in de belangstelling van de Europese top, maar tot nu toe lijkt het erop dat PSV de twee spelers binnenboord kan houden. Simons speelde het afgelopen seizoen mondjesmaat bij de landskampioen van Frankrijk, maar vanwege de moordende concurrentie komt de speler maar weinig aan minuten toe. Het is de bedoeling dat Simons gehuurd wordt van PSG. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!