Nieuws

Ajax reist met 23 spelers af richting Marseille: twee geblesseerden blijven thuis

Ajax reist met 23 spelers af richting Marseille: twee geblesseerden blijven thuis

29-11-2023 11:35 Laatste update: 11:35

Ajax mist Josip Sutalo en Silvano Vos voor de wedstrijd met Olympique Marseille. Beide spelers zijn niet fit en blijven daarom achter in Amsterdam. Wel keert Brian Brobbey terug bij de selectie.

Sutalo en Vos misten ook al de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Sutalo kampte met de gevolgen van een bloeduitstorting. Vos zijn blessure is daarentegen onduidelijk, hij speelde wel mee met Jong Ajax op vrijdagavond in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen TOP Oss. Verder keert Brian Brobbey wel terug in de selectie. Het was een race tegen de klok voor de spits, maar hij won die race en is erbij.

Ook verschijnt Remco Pasveer niet op de passagierslijst. De 40-jarige doelman raakte geblesseerd aan zijn knie en moet daaraan geopereerd worden. Hij zal minimaal tot aan de winterstop niet inzetbaar zijn en hoopt in het nieuwe jaar terug te keren bij de club.

De volledige selectie van Ajax bestaat uit: Diant Ramaj, Gerónimo Rulli, Charlie Setford, Devyne Rensch, Anton Gaaei, Jorrel Hato, Anass Salah-Eddine, Jakov Medić, Borna Sosa, Gaston Avila, Kenneth Taylor, Benjamin Tahirović, Steven Bergwijn, Brian Brobbey, Chuba Akpom, Carlos Forbs, Georges Mikautadze, Steven Berghuis, Kristian Hlynsson, Mika Godts, Ar’Jany Martha, Tristan Gooijer en Jaydon Banel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!