Nieuws

Aanvaller verruilt Twente voor Go Ahead: 'Kreeg een warm gevoel bij de gesprekken'

Aanvaller verruilt Twente voor Go Ahead: 'Kreeg een warm gevoel bij de gesprekken'

19-05-2022 16:42 Laatste update: 16:22

Jahnoah Markelo is komend seizoen actief in Deventer. De buitenspeler maakte de overstap van FC Twente naar Go Ahead Eagles, waar hij zijn handtekening heeft gezet onder een driejarig contract.

Markelo is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en was dit seizoen actief bij Twente. Dat bleek echter geen gelukkig huwelijk, waardoor zijn contract in Enschede werd ontbonden. Paul Bosvelt, technisch manager van de Eagles, heeft vertrouwen in de aanvaller. "Voor hem is het goed dat hij nu in een nieuwe omgeving op jacht gaat naar zijn echte doorbraak. Hij heeft veel potentie door zijn specifieke aanvallende kwaliteiten. Zoals in het recente verleden bij meer spelers is gebleken, is Go Ahead Eagles dan een prima platform om die potentie te benutten."

De aanvaller heeft veel met zijn broer gesproken over een eventuele overstap naar Go Ahead. "Toen ik hem vertelde over de interesse van Go Ahead Eagles, heeft hij me aangeraden om deze kans met beide handen aan te grijpen. Nathan is dus een belangrijke factor geweest in mijn uiteindelijke keuze voor Go Ahead Eagles, net als Paul Bosvelt. Het warme gevoel dat ik kreeg tijdens mijn gesprekken met hem, maakte het plaatje voor mij helemaal compleet."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!