Nieuws

Lang snoert critici de mond: 'Weet je, ik ben opnieuw kampioen'

Lang snoert critici de mond: 'Weet je, ik ben opnieuw kampioen'

15-05-2022 17:54 Laatste update: 18:04

Noa Lang werd zondag kampioen van België met Club Brugge en kon het niet laten om de critici nog even toe te spreken. Club Brugge won de laatste wedstrijd met 1-3 van Royal Antwerp en de Nederlander sprak zijn 'haters' toe. 

De Nederlander omhelst ploeggenoot Clinton Mata en verscheen voor de camera van Eleven Sports. In het Engels vraagt Lang zich af waarom iedereen altijd over hem praat. "Mata, vriend, ik heb een vraag. Waarom praten mensen altijd, het hele jaar lang? Ik geef niet eens antwoord, want ik heb geen tijd om te antwoorden. Maar weet je, ik ben opnieuw kampioen."

Lang werd zondag voor de tweede keer achter elkaar kampioen met Brugge en vierde in het seizoen '18-'19 de landstitel bij Ajax. De prestaties van Lang zijn dit seizoen wisselvallig te noemen, maar de Nederlander was ook vaak beslissend in duels van Club Brugge. Dit kalenderjaar scoorde de aanvaller pas één keer. Ruud Vormer werd voor de vijfde keer landskampioen met Brugge. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!