Nieuws

Ploeggenoot over Lang: 'Noa over tien jaar zal niet meer dezelfde zijn als Noa nu'

Ploeggenoot over Lang: 'Noa over tien jaar zal niet meer dezelfde zijn als Noa nu'

21-04-2022 07:49

Dennis Odoi is te spreken over de kwaliteiten van Alfred Schreuder. Club Brugge zit nog volop in de titelrace en de 33-jarige Belg denkt dat zijn ploeggenoot Noa Lang met de tijd zal veranderen.

Volgens verschillende bronnen staat Schreuder hoog op het wensenlijstje van Ajax om Erik ten Hag volgend seizoen op te volgen. Odoi ziet genoeg redenen om Schreuder nog een jaar langer in Brugge te houden. "De recente resultaten. Zijn goeie band met de spelers. Toffe trainingen met een balans tussen spelbeleving, intensiteit en ernstig fysiek werk", zegt Odoi in gesprek met Het Nieuwsblad. "Maar we zullen de komende zes wedstrijden nog eens praten. Het is nu money time en aan ons als groep om te tonen dat het een goeie samenwerking is."

Ondanks de goede band met de spelers, durft Schreuder ook harde beslissingen te nemen. Zo belsoot hij Lang deze seizoenshelft ook een aantal keer op de bank te zetten. In België gaat het vaker over de houding en het gedrag van de 22-jarige aanvaller. "Er zijn wel trainers of clubs die dat liever niet zien. Ik heb hem daar ook al iets over gezegd, maar hij doet daarmee wat hij wil. Noa over tien jaar zal niet meer dezelfde zijn als Noa nu. Ik ben ook niet meer dezelfde als tien jaar geleden", aldus Odoi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!