Nieuws

Overmars laat zich niet zien tijdens 'debuut': 'Kan op het toilet hebben gezeten'

Overmars laat zich niet zien tijdens 'debuut': 'Kan op het toilet hebben gezeten'

03-04-2022 20:51 Laatste update: 20:53

Royal Antwerp FC kwam zaterdag voor het eerst in actie sinds het Marc Overmars eerder deze maand in de armen sloot. De technisch directeur kreeg geen warm welkom van de Antwerp-aanhang die was afgereisd naar OH Leuven, maar was zelf niet in het stadion.

De Telegraaf had een delegatie naar Den Dreef gestuurd, maar Overmars was daar niet aanwezig, wist men na het inzien van de accreditatie en navraag bij de persafdeling van Antwerp. "Dat zegt niks. Hij kan de hele wedstrijd op toilet hebben gezeten", wordt een aanwezige Belgische journalist geciteerd door de Amsterdamse krant.

Waarom Overmars niet aanwezig was bij het duel, is niet duidelijk. Volgens een niet-officiële lezing had de vakantie van algemeen directeur Sven Jacques, de nieuwe collega van Overmars, ermee te maken. Het zou ook mogelijk zijn dat het rumoer rondom de aanstelling en het afhaken van meerdere Antwerp-sponsoren een rol heeft gespeeld.

De spreekkoren en opblaaspop waren niet de enige manieren waarop Overmars 'welkom werd geheten'. Ook was er een spandoek te zien met de tekst 'Welkom over de grens Marc' te zien. Antwerp wist de wedstrijd tegen Leuven met 0-1 te winnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!