Breaking news

'Nieuwe hoofdtrainer PSV bekend: Van Nistelrooy geeft zijn jawoord'

'Nieuwe hoofdtrainer PSV bekend: Van Nistelrooy geeft zijn jawoord'

25-03-2022 22:20 Laatste update: 22:44

Ruud van Nistelrooy lijkt de nieuwe hoofdtrainer van PSV te worden. Volgens de Telegraaf heeft de trainer van Jong PSV zijn jawoord gegeven aan de Eindhovenaren.

Na een paar dagen nadenken heeft Van Nistelrooy aangegeven graag hoofdtrainer te willen worden van PSV. In eerste instantie wilde de voormalig Oranje-international nog niet, omdat hij nog meer ervaring in het trainersvak wilde opdoen. De terugkeer van Marcel Brands, die volgend jaar algemeen directeur wordt bij PSV, zou daar verandering in hebben gebracht. De oud-spits van onder meer Manchester United en Real Madrid zou in gesprek met Brands hebben aangegeven dat hij tóch beschikbaar is.

Maandag werd bekend dat Van Nistelrooy de nummer één kandidaat zou zijn bij de Brabanders. Voormalig PSV-trainer Fred Rutten werd geopperd als zijn assistent. De coach wil daar zelf echter geen uitspraken over doen. Het schijnt dat PSV nu wacht op een reactie van Rutten. Het aanstellen van Rutten in een zogenoemde mentorfunctie is van cruciaal belang voor het plan wat Brands in gedachte heeft.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!