Nieuws

Zlatan: 'Het grootste verdriet ligt bij jullie, wanneer ik besluit om te stoppen'

Zlatan: 'Het grootste verdriet ligt bij jullie, wanneer ik besluit om te stoppen'

23-03-2022 11:50

Zlatan Ibrahimovic heeft op kenmerkende wijze vooruitgelopen op een eventueel afscheid als profvoetballer. Volgens de veertigjarige Zweed zou de pijn bij een voetbalpensioen vooral bij de supporters liggen in plaats van bij hemzelf.

De doelpuntenmachine geeft aan dat het moment dat hij zijn schoenen aan de wilgen hangt, ook zwaar bij hemzelf zou vallen. "Ik voel een beetje paniek bij het vooruitzicht om te stoppen", vertelt hij aan Ansa. "Ik zal zo lang mogelijk doorgaan, mits ik resultaten blijf behalen en goed ben op het veld, zonder te lijden", vervolgt hij.

"We gaan naar Qatar", toont de spits zich zelfverzekerd. Om het WK te bereiken moet eerst worden afgerekend met Tsjechië. Vervolgens wacht Polen in de finale om het felbegeerde ticket. Zij mochten doorstromen naar de eindstrijd wegens de diskwalificatie van Rusland.

Vervolgens kan Ibrahimovic het niet laten om op geheel eigen wijze in te gaan op een toekomstig afscheid als prof. "Ik denk dat het verdriet het grootste zal zijn bij jullie, want jullie krijgen me niet meer te zien op het voetbalveld. Je moet er nu van genieten, omdat je ooit meer iemand zoals ik te zien krijgt", besluit hij tegen de krant.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!