Nieuws

Directeur van Antwerp reageert: 'We zijn er om Marc een tweede kans te geven'

Directeur van Antwerp reageert: 'We zijn er om Marc een tweede kans te geven'

21-03-2022 13:30 Laatste update: 17:43

De algemeen directeur van Antwerp, Sven Jacques, is maar wat blij dat Marc Overmars voor een dienstverband bij de Jupiler Pro League-club heeft gekozen. Volgens de bestuurder van The Great Old is het personeel van de Belgische club niet geraadpleegd over de aanstelling van de technisch directeur.

Maandagmiddag maakte de huidige nummer drie van België bekend dat Overmars gaat beginnen aan een nieuwe uitdaging, na zijn gedwongen afscheid bij Ajax. Het besluit is volgens de directeur niet over één nacht ijs gegaan. "We hebben goed geluisterd hoe alles in mekaar zat en wij van onze kant hebben Marc overtuigd wie we zijn en wat onze waarden zijn. Dat matcht", aldus Jacques.

De directeur weigert mee te doen aan de cancel-cultuur. "We zijn hier ook om mensen een nieuwe kans te geven. Daar staan we als club voor. Met ons vrouwelijk personeel hebben we niet gesproken, neen. Het gaat om al ons personeel", vervolgt hij.

De club barst van de ambitie. "Op Antwerp staat het nooit stil, dat is bekend. Vandaag zetten we opnieuw een grote stap vooruit. Nog geen zeven jaar geleden kocht Paul Gheysens deze club, twee jaar later promoveren we naar 1A en in ons vijfde seizoen spelen we straks hopelijk play-off 1. En nu kunnen we met veel trots een nieuwe directeur voetbalzaken aanstellen", besluit Jacques.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!