Nieuws

'Barcelona volgt Spaanse back van Tottenham'

'Barcelona volgt Spaanse back van Tottenham'

18-03-2022 23:38 Laatste update: 19-03-2022 00:03

FC Barcelona is geïnteresseerd in de diensten van Sergio Reguilón. De Spaanse linksback kwam in 2020 bij Tottenham Hotspur terecht en kan rekenen op de interesse van meerdere topclubs. 

Dat weet de doorgaans goed geïnformeerde transferexpert Fabrizio Romano te melden. De linksback verliet twee jaar geleden Real Madrid en vertrok naar Londen. Destijds was er ongeveer dertig miljoen euro gemoeid bij de overstap. De Madrilenen hebben een terugkoopclausule voor de verdediger en kunnen voor veertig miljoen euro de speler terugkopen. 

De Catalanen houden de situatie scherp in de gaten, weet Romano te melden, maar andere Europese topclubs zijn ook in de race voor de handtekening van Reguilón. Het contract van de Spanjaard loopt tot 2025 door bij de Spurs. Reguilón kwam dit seizoen tot dusver 22 keer in actie voor de Londenaren in de Premier League. Daarin wist de vleugelverdediger twee keer te scoren en drie assists te leveren. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!