Nieuws

Mundo: Barça attent op transfervrije spelers 'zoals Memphis en Agüero'

Mundo: Barça attent op transfervrije spelers 'zoals Memphis en Agüero'

14-10-2021 07:45

FC Barcelona houdt de transfermarkt nauwlettend in de gaten. De noodlijdende club focust zich op spelers die komende zomer uit hun contract lopen bij hun club. Andre Onana en Noussair Mazraoui worden bekeken, weet Mundo Deportivo. 

Het Spaanse medium meent dat de clubleiding van FC Barcelona specifiek op zoek is naar topvoetballers die de ploeg gratis kunnen versterken. Voorbeelden die worden aangehaald zijn de transfers van Memphis Depay, Sergio Agüero en Eric García. Een investering kan zeker gedaan worden, al zoekt Barça die in de voorhoede.

Voor de Catalanen is dit de beste periode om toe te slaan, aangezien een groot deel van de interessante spelers wiens contract na dit seizoen afloopt nog niet heeft verlengd. Naast Onana heeft FC Barcelona Diogo Costa - een 22-jarige goalie van FC Porto - op de korrel. Rechtsachterin zoekt preses Joan Laporta ook naar een versterking. Ajacied Mazraoui en César Azpilicueta zijn potentiële kandidaten voor die functie.

Op het middenveld springt Franck Kessié eruit om samen met Pedri en Frenkie de Jong in de toekomst de kar te trekken. Ook de naam van Paul Pogba, die na dit seizoen uit zijn contract loopt, wordt genoemd. FC Barcelona lijkt tot slot in te zetten op een linksbenige aanvaller. Ángel di Maria, Federico Bernardeschi en Paolo Dybala worden door de Catalanen in de gaten gehouden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!