Nieuws

Excuses na belachelijke vuistslag: 'Ik zou dit ook zelf nooit accepteren'

Excuses na belachelijke vuistslag: 'Ik zou dit ook zelf nooit accepteren'

21-02-2022 16:52

Dante Vanzeir heeft zijn excuses aangeboden aan het adres van Valentine Ozornwafor. In de wedstrijd tussen Union Sint-Gillis en Sporting Charleroi sloeg de aanvaller de centrale verdediger van de bezoekers knock-out tegen het gras.

Via Twitter biedt Vanzeir zijn excuses aanbieden voor de merkwaardige actie. "Ik wil nog iets kwijt over dit weekend", begint hij zijn relaas. "Ik wil me excuseren voor de reactie van afgelopen zaterdag. Het was een foute reactie. Ik wil het niet goedpraten: het is iets dat ik niet goed kan praten. Ik zou dit zelf ook nooit accepteren."

Na licht vastgehouden te zijn in het vijandelijke strafschopgebied, deelde Vanzeir een vuistslag uit aan het adres van Ozornwafor. De centrale verdediger verliet per brancard het veld en moest zelfs naar het ziekenhuis. Daar werd geconstateerd dat de mandekker een zware hersenschudding had opgelopen. "Ik ben opgelucht dat hij terug oké is. Daarbij wens ik hem ook het allerbeste toe", besluit Vanzeir.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!