Nieuws

'Barcelona toont interesse in sterspeler Real Sociedad en oud-Willem II-bekende'

'Barcelona toont interesse in sterspeler Real Sociedad en oud-Willem II-bekende'

11-02-2022 07:56

Alexander Isak zou een kandidaat zijn om de spitspositie van FC Barcelona te versterken. De Zweed staat donderdag groot afgebeeld op de voorpagina van de Spaanse krant SPORT afgebeeld.

Sport meldde eerder al dat Erling Haaland de droomversterking is van de Catalanen. Hij zou in maart of april van dit jaar gaan beslissen waar hij volgend seizoen actief is. Als Haaland niet haalbaar is, komt de aanvaller van Real Sociedad in beeld.

Isak maakt een bijzonder seizoen door. Hij maakte voor Real Sociedad tot dusver 41 doelpunten in 116 duels. De Zweed staat met Real Sociedad op de zevende plaats in de Primera Division. Isak speelde in 2019 ook nog in de Eredivisie bij Willem II.

Dat Barcelona-trainer Xavi een nieuwe aanvaller wil heeft mogelijk gevolgen voor Memphis Depay en Luuk de Jong. Het is niet ondenkbaar dat beide spitsen in de zomer mogen uitkijken naar een nieuwe club. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!