Transfernieuws

Slagvaardig Juventus heeft opnieuw beet en rondt volgende miljoenentransfer af

Slagvaardig Juventus heeft opnieuw beet en rondt volgende miljoenentransfer af

31-01-2022 11:06 Laatste update: 17:36

Juventus heeft opnieuw een belangrijke slag geslagen op de transfermarkt. Denis Zakaria komt per direct over van Borussia Mönchengladbach en tekent een contract tot medio 2026. De Zwitser is inmiddels in Turijn om de medische keuring te ondergaan.

De Oude Dame betaalt tussen de vijf en acht miljoen euro om zich te verzekeren van de diensten van de verdedigende middenvelder. Zakaria's contract bij de Duitsers liep nog een half jaar door, waardoor er een transfersom op tafel moest komen.

De international van Zwitserland zet zijn krabbel onder een verbintenis die hem tot medio 2026 aan Juventus bindt. De ploeg van trainer Massimiliano Allegri is bijzonder slagvaardig in de laatste dagen van de transfermarkt. Aanvaller Dusan Vlahovic, de huidige topscorer van de Serie A, kwam voor liefst 75 miljoen euro over van Fiorentina.

In 4,5 jaar kwam Zakaria in 146 officiële wedstrijden in actie namens Mönchengladbach. Hij was een onomstreden basiskracht in het elftal van coach Adi Hütter. Met de winterse transfer voorkomt de huidige nummer twaalf van de Bundesliga dat de fysiek sterke middenvelder gratis de deur uitloopt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!