Nieuws

'Amrabat haakt geblesseerd af bij Marokko: United-debuut laat op zich wachten'

'Amrabat haakt geblesseerd af bij Marokko: United-debuut laat op zich wachten'

08-09-2023 11:36

Zorgen bij Erik ten Hag en Manchester United. Aanwinst Sofyan Amrabat heeft het nationale elftal van Marokko moeten verlaten met een blessure.

Amrabat werd op de slotdag van de transfermarkt gepresenteerd door United. De middenvelder stond al enige tijd op het lijstje, maar de huurdeal met een koopoptie liet enige tijd op zich wachten. Wat wellicht ook op zich gaat laten wachten is een debuut van Amrabat bij United. De middenvelder is geblesseerd afgehaakt bij Marokko en is naar huis gestuurd. De bond laat dat weten in een persbericht, maar hoe lang Amrabat uit roulatie is, is nog onduidelijk. Bij zijn medische keuring bleek echter al dat de speler last had van een kleine blessure, maar desondanks mocht Amrabat afreizen naar het nationale elftal.

Voor United is het nieuws vanzelfsprekend een hard gelag. De middenvelder moest de opties voor Ten Hag gaan vergroten, maar dat kan zo maar eens enige tijd op zich laten wachten. Donny van de Beek zal wellicht minder balen van de blessure. De Nederlander is op de weg terug van zijn blessure en zal nu weer een plekje stijgen in de pikorde en kans maken op minuten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!