Breaking news

'Lastige onderhandelingen breken Kudus-deal op, West Ham dreigt door te schakelen'

'Lastige onderhandelingen breken Kudus-deal op, West Ham dreigt door te schakelen'

21-08-2023 09:12

West Ham United zet nog altijd in op een deal met Mohammed Kudus. The Hammers lopen echter stuk op de vraagprijs van de Amsterdammers en dreigen door te schakelen.

De toekomst van Kudus is nog altijd onzeker. De Ghanees leek één van de spelers die zonder twijfel zou vertrekken bij Ajax deze zomer, maar de aanvallende middenvelder staat nog altijd onder contract bij Ajax. West Ham is persoonlijk al akkoord met Kudus, maar of een transfer van de grond komt is onduidelijk. Aanvankelijk leek de Londense club voor te willen sorteren op een vertrek van Lucas Paquetá, maar aangezien de Braziliaan wordt onderzocht voor illegale gokpraktijken is een deal met Manchester City van de baan. The Guardian meldt echter dat West Ham nog altijd Kudus wil vastleggen aangezien de Ghanees multifunctioneel inzetbaar is. Beide clubs lopen echter vast op de transfersom. Ajax wil zo'n 52 miljoen euro zien terwijl West Ham niet verder wil gaan dan 48 miljoen.

Nu wordt het echter interessant. Aangezien de deal met Paquetá niet door ging voor City heeft de ploeg van Pep Guardiola nu hun pijlen gericht op Jérémy Doku. De Belg van Stade Rennes staat open voor een transfer en moet 55 miljoen euro kosten. Echter ziet West Ham in Doku ook een versterking en door de lastige onderhandelingen met Ajax dreigen The Hammers Doku voor de neus van City te willen kapen. The Guardian meldt namelijk dat West Ham een bod heeft uitgebracht op Doku, maar een transfersom wordt niet genoemd. Als goedkoper alternatief ziet de club ook mogelijkheden in een samenwerking met Jesse Lingard die transfervrij is.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!