Breaking news

'Feyenoord gaat woensdag nog een bod indienen bij Midtjylland voor aanvaller'

'Feyenoord gaat woensdag nog een bod indienen bij Midtjylland voor aanvaller'

26-07-2023 16:14 Laatste update: 16:16

Feyenoord gaat woensdag nog een bod indienen bij FC Midtjylland voor Gustav Isaksen. Dat weet 1908.nl te melden. De Rotterdammers verwachten succesvol te kunnen zijn, nu concurrenten AC Milan en Lazio lijken te zijn afgehaakt.

De Italianen gaan zich namelijk naar alle waarschijnlijkheid versterken met respectievelijk Samuel Chukwueze en Matteo Cancellieri. Eerder gold de 22-jarige Isaksen bij beide clubs nog als één van de toptargets. Waar zij in eerste instantie verwachtten dat Midtjylland een vrij forse transfersom wilde ontvangen, weet Feyenoord naar verluidt dat dat veel lager uitpakt. De Nederlandse landskampioen gaat snel over op een concrete toenadering.

Feyenoord zou Isaksen op het oog hebben als vervanger van Alireza Jahanbakhsh, die naar alle waarschijnlijkheid voor een vertrek staat. De club wil daarmee ruimte vrijmaken in de salarishuishouding. De Iraniër staat al in de belangstelling van Toulouse en Al-Riyadh.

De technische staf van Feyenoord zou in ieder geval al overtuigd zijn van de kwaliteiten van Isaksen. Voorafgaand aan de Europa League-wedstrijd tussen beide clubs in 2022 stipte Arne Slot hem al eens aan als absolute smaakmaker van de ploeg.

Isaksen kan op alle aanvallende posities uit de voeten en scoorde in 137 officiële duels voor de Denen tot dusver 33 keer. Slot staat er in ieder geval om bekend dat hij graag spelers in huis haalt die aan dat profiel voldoen. Overigens meldt 1908 ook dat de mogelijke komst van Isaksen lost staat van die van Luka Ivanusec. De Rotterdammers brachten eerder deze week een derde bod op hem uit bij Dinamo Zagreb.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!