Transfernieuws

'Schuurs op de club om afscheid te nemen, Premier League-transfer lonkt'

'Schuurs op de club om afscheid te nemen, Premier League-transfer lonkt'

12-07-2023 09:31

Perr Schuurs lijkt Torino al na één seizoen te gaan verlaten. Volgens het Italiaanse Tuttosport heeft de 23-jarige verdediger al afscheid genomen van zijn teamgenoten en de staf van Torino.

Het is nog onbekend waar Schuurs naartoe gaat, maar de kans is groot dat de verdediger zijn carrière voortzet in de Premier League. Volgens Italiaanse media heeft Crystal Palace een bod van 35 miljoen euro bij de Italiaanse middenmoter neergelegd. Er wordt gezegd dat The Eagles al mondeling akkoord zijn met de Nederlander over een contract van vier jaar. Liverpool zit ook op het vinkentouw voor de stopper. 

Terwijl Torino zonder Schuurs aan de voorbereiding is begonnen, krijgt de verdediger de ruimte om zijn transfer af te ronden. Schuurs hoefde zich niet op de club te melden, maar toch was hij er. Naar verluidt nam de oud-Ajacied afscheid van zijn ploeggenoten en bedankte hij hen voor het afgelopen seizoen. 

Schuurs maakte vorig jaar de overstap van Ajax naar Torino voor een bedrag van bijna tien miljoen euro. De verdediger veroverde al snel een basisplaats in de Serie A en speelde een belangrijke rol bij de club uit Turijn. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!