Nieuws

Bijzonder triest nieuws: Fischer (29) zet noodgedwongen punt achter loopbaan

Bijzonder triest nieuws: Fischer (29) zet noodgedwongen punt achter loopbaan

29-06-2023 18:15

Bijzonder treurig nieuws uit België: Viktor Fischer (29) zet per direct een punt achter zijn loopbaan. De voormalig buitenspeler van Ajax wordt al zijn hele carrière achtervolgd door blessures.

Fischer is officieel speler van Royal Antwerp FC, maar wordt momenteel uitgeleend aan AIK. De aanvaller miste al even op de training van de Zweedse club. De reden daarvan is nu bekend: de Deen heeft per direct verzocht dat het contract met Antwerp wordt ontbonden en dat hij per direct een punt achter zijn carrière zet, zo meldt de club via de officiële kanalen.

Fischer brak ooit door als veelbelovend talent bij Ajax, waarna hij een even zo veelbelovende transfer maakte naar Middlesbrough. In Amsterdam kwam de aanvaller tot 110 wedstrijden waarin hij 33 keer scoorde en achttien assists gaf. Ook voor Denemarken droeg Fischer zijn steentje bij: hij kwam 21 keer in actie, onder meer op het WK in 2018.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!