Transfernieuws

Twente bevestigt met twee aanvallers te spreken: 'Moet nooit op één paard wedden'

Twente bevestigt met twee aanvallers te spreken: 'Moet nooit op één paard wedden'

16-05-2023 08:18

FC Twente is flink bezig met de selectie van komend jaar. Volgens Voetbal International hebben de Tukkers Excelsior-revelatie Marouan Azarkan en Ruben van Bommel, de zoon van Mark, in het vizier.

Nu Ramiz Zerrouki voor miljoenen naar Feyenoord vertrekt, is Twente al bezig met de invulling van de selectie voor volgend seizoen. Azarkan is er één van de namen die nadrukkelijk wordt genoemd. De Nederlander met Marokkaanse roots maakt een goed seizoen door bij degradatiekandidaat Excelsior en heeft nog contract voor één jaar bij Feyenoord.

Voor van Bommel gelden eigenlijk dezelfde voorwaarden. De aanvaller speelt in de Keuken Kampioen Divisie bij MVV Maastricht, maar blinkt daar haast wekelijks uit. Voor Twente is het interessant dat hij over een aflopend contract beschikt. Wel is hij voornemens om zijn verbintenis te verlengen om het nodige geld in het laadje van de Limburgers te kunnen brengen.

Technisch directeur Jan Streuer bevestigt gesprekken met Azarkan en Van Bommel tegenover VI. "Maar het is nog niet duidelijk welke kant het opgaat. Je moet nooit op één paard wedden. Het is goed om met spelers te spreken en te weten of ze graag willen. Mensen worden al ongeduldig, willen meteen nieuwe namen. Maar er is geen haast. We zijn ons volop aan het oriënteren. En ook in juli en augustus komen er nog goede spelers op de markt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!