'Fortuna Sittard wijst bod van ruim één miljoen euro af uit Engeland'

'Fortuna Sittard wijst bod van ruim één miljoen euro af uit Engeland'

10 januari - 13:18 Laatste update: 15:20
Championship (Engeland) 0 Reacties

Zian Flemming staat in de nadrukkelijke belangstelling van Millwall FC. De Championship-club heeft een bod van 1,3 miljoen euro uitgebracht op de middenvelder van Fortuna Sittard, meldt Voetbal International.  

Flemming staat open om een stap hogerop te maken, maar de Limburgers weigeren hem voorlopig te verlaten vertrekken. Het contract van de 23-jarige Amsterdammer loopt door tot medio 2024, waarin geen gelimiteerde transfersom is opgenomen, meldt het weekblad.  

In de zomer van 2020 betaalde Fortuna tweehonderdduizend euro aan PEC Zwolle om zich te verzekeren van de diensten van de aanvallende middenvelder. Het bleek een schot in de roos voor de huidige nummer zeventien van de ranglijst: in 48 wedstrijden trof Flemming zeventien keer doel en fungeerde hij daarnaast tien keer als aangever.  

Afgelopen zomer stond Flemming al in de nadrukkelijke belangstelling van Nottingham Forrest, eveneens uitkomend in het Championship. Toen wisten beide clubs er niet uit te komen. De vraagprijs die Fortuna momenteel hanteert is onbekend. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie