Nieuws

Enrique zet deur voor klus wagenwijd open: 'Ben benieuwd naar de Premier League'

Enrique zet deur voor klus wagenwijd open: 'Ben benieuwd naar de Premier League'

29-03-2023 23:00 Laatste update: 23:50
1

Luis Enrique is klaar voor een nieuwe klus als hoofdtrainer. De voormalig bondscoach van Spanje onthult te gaan luisteren wanneer er een interessant project uit de Premier League voorbij komt.

Nadat Spanje in de achtste finales van het WK in Qatar werd uitgeschakeld door Marokko, moest Enrique de laan uit. De Spaanse oefenmeester hield zich even afzijdig van het voetbal, maar heeft inmiddels weer eens van zich laten horen.

"Ik zou wel eens willen ervaren hoe het er in de Premier League aan toe gaat", begint Enrique bij de Spaanse radiozender Ser Gijon, geciteerd door Fabrizio Romano. De voormalig profvoetballer stelt wel eisen. "Ik zou alleen ingaan op een interessant project. Alleen wanneer een club grote, belangrijke dingen kan doen", klinkt het.

Door de uitspraken van Enrique kan het speculeren gaan beginnen. De eerste club die naar boven komt is Tottenham Hotspur. De club uit Londen heeft net afscheid genomen van Antonio Conte en zoekt nog een nieuwe manager. Julian Nagelsmann (voormalig Bayern München) en Arne Slot (Feyenoord) worden onder andere met Spurs in verband gebracht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!