Nieuws

Lang steunt ontslagen Parker: 'Bedankt voor het teruggeven van mijn spelvreugde'

Lang steunt ontslagen Parker: 'Bedankt voor het teruggeven van mijn spelvreugde'

09-03-2023 17:59 Laatste update: 18:06

Noa Lang is Scott Parker, de onlangs ontslagen trainer van Club Brugge, enorm dankbaar voor de afgelopen periode. Dat schrijft de Oranje-international in een bericht op Instagram.

Parker heeft in korte tijd veel indruk gemaakt op Lang. ''Bedankt dat je mij mijn spelvreugde teruggegeven hebt'', aldus de vleugelaanvaller over de Engelse trainer op Instagram. Lang vindt het onterecht dat Parker de afgelopen tijd veel kritiek naar zijn hoofd geslingerd kreeg. ''Je verdiende zóveel meer. Ik wens je al het beste voor de toekomst. Wat ze ook zeggen: voor mij ben je geweldig."

De Engelse trainer werd afgelopen woensdag ontslagen na de 5-1-oorwassing op bezoek bij Benfica in de achtste finale van de Champions League. Parker stelde Lang in alle tien de Jupiler Pro League-wedstrijden dat hij aan het roer stond op. Club Brugge won slechts twee duels onder leiding van de 42-jarige Engelsman. Het werd hierdoor een zeer kort dienstverband voor Parker, die nog geen drie maanden de scepter zwaaide in Brugge.

Club Brugge staat momenteel vierde in de Jupiler Pro League. Lang en zijn ploeggenoten spelen komende zondag een thuiswedstrijd tegen Standard Luik.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!