Nieuws

Ten Hag rekent op antwoord van spelers na afstraffing: 'Dat moeten we opvangen'

Ten Hag rekent op antwoord van spelers na afstraffing: 'Dat moeten we opvangen'

09-03-2023 10:11

Erik ten Hag staat donderdag tegenover Real Betis in de Europa League en verwacht een reactie van zijn ploeg na de kansloze nederlaag tegen Liverpool. Manchester United boekte een historische 7-0 nederlaag en gaat op zoek naar eerherstel tegen de Spanjaarden.

Ten Hag blikt op de clubkanalen van United vooruit op het lastige tweeluik met Betis. De manager en zijn spelers moesten de afgelopen dagen de nodige kritiek verduren. "Die tik moeten we opvangen, maar verder staan we er nog goed voor. We spelen nog in drie competities en kunnen nog een hoop winnen. We moeten nu met een reactie komen", stelt Ten Hag.

United leek na de eerste paar doelpunten op te houden met voetballen tegen Liverpool en dat schoot de achterban in het verkeerde keelgat. "Het gaat om eenheid. We hebben ze zondag teleurgesteld, dat willen we absoluut niet. Daar zijn we teleurgesteld over, maar gekeken over het hele seizoen hebben we een sterke band met het publiek", meent Ten Hag, die na het winnen van de League Cup nog een speciaal dankwoord stuurde richting de fans. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!