Nieuws

Pasveer dicht bij contractverlenging: 'Ga er maar gewoon vanuit dat ik bijteken'

Pasveer dicht bij contractverlenging: 'Ga er maar gewoon vanuit dat ik bijteken'

03-03-2023 19:59

Remko Pasveer is dichtbij een verlenging van zijn contract bij Ajax. Dat vertelt Hans Kraay jr. vrijdagavond aan tafel bij ESPN. Het contract van de 39-jarige doelman loopt aan het einde van het huidige seizoen af.

De geruchten kwamen donderdagavond al enigszins boven water, toen de Amsterdammers in de kwartfinales van de KNVB beker op bezoek gingen bij De Graafschap (0-3 winst). "Ik ga er volledig vanuit dat dat rond gaat komen", zei Heitinga tegen Kraay. Omdat ESPN maar één speler voor de camera mocht krijgen en Steven Bergwijn al hadden gesproken, konden ze Pasveer niet meer voor de camera krijgen. "Ik liep hem tegen het lijf bij de bus en toen vroeg ik of het klopte wat Heitinga zei. Hij zei: ik heb het hier fantastisch naar m’n zin. Ga er maar gewoon vanuit dat ik hier een jaar bij ga tekenen."

Pasveer is sinds de zomer van 2021 speler van Ajax. De Nederlandse recordkampioen nam hem destijds transfervrij over van Vitesse. Lang was hij de eerste keuze onder de lat, maar inmiddels moet hij Géronimo Rulli voor zich dulden in de pikorde. In de winter ging Pasveer nog met het Nederlands elftal naar het WK in Qatar. Aldaar was hij een van de oudste spelers van het toernooi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!