Nieuws

Ocampos uitgelachen ondanks rol tegen PSV: 'De reden dat hij weg is bij Ajax'

Ocampos uitgelachen ondanks rol tegen PSV: 'De reden dat hij weg is bij Ajax'

17-02-2023 21:04

Na zijn sterke optreden tegen PSV zijn de meningen over Lucas Ocampos nog steeds verdeeld. Volgens Andy van der Meijde heeft Ajax goed gedaan om de Argentijn vroegtijdig te laten gaan.

Met 114 minuten in de benen bij Ajax keerde Ocampos terug naar Sevilla. Donderdagavond ontpopte uitgerekend hij zich als de plaaggeest van PSV, maar Van der Meijde is nog steeds niet overtuigd. "Dit is de reden waarom hij weg is bij Ajax”, begint de voormalig prof bij Veronica Offside. Hij zag Ocampos drie slechte eerste acties maken. "Of hij denkt dat hij bij PSV voetbalt, of hij is kleurenblind", lacht Van der Meijde.

"Het komt voort uit die snelle ingooi", begint Sneijder, die Jordan Teze niet kort zag dekken bij de tweede goal van Sevilla. "Dan sta je even niet in de organisatie en dan gaat het fout. Hij mag hem nooit laten schieten, hij verwacht het ook niet”, besluit Sneijder, die bijval krijgt van de lachende Van der Meijde. “Hij (Teze, red.) zag ook die eerste drie ballen, die dacht laat maar schieten."

Over een week speelt PSV de return tegen Sevilla. De Eindhovenaren zullen een 3-0 achterstand weg moeten poetsen om alsnog de volgende ronde van de Europa League te halen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!