Nieuws

Handhaving de nieuwe doelstelling voor Juventus: 'Misschien om te lachen'

Handhaving de nieuwe doelstelling voor Juventus: 'Misschien om te lachen'

06-02-2023 23:35

Juventus staat door de straf van vijftien minpunten liefst dertiende in de Serie A. Trainer Massimiliano Allegri benadrukt dat handhaving het doel is van De Oude Dame dit seizoen.

"Kijkend naar de stand is dit een directe confrontatie", doelt Allegri tijdens de persconferentie op het treffen met Salernitana, dat twee punten minder heeft dat Juventus. "Het is belangrijk dat we met de juiste instelling deze wedstrijd benaderen."

"We moeten eerst maar eens de grens van veertig punten halen", vervolgt Allegri. "Het is misschien om te lachen, maar we moeten eerst maar eens aan handhaving denken en het stap voor stap gaan doen."

"We moeten onszelf kleine doelen gaan stellen", gaat Allegri verder. "Eerst moet het doel zijn om Fiorentina (de nummer twaalf, red.) in te halen en daarna de teams die daarboven staan. Op die manier gaan we wedstrijden winnen en zal de druk hoog blijven richting de wedstrijden om de Coppa Italia en de Europa League."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!