Opstellingen

'Feyenoord moet na Bijlow en Szymanski nog een basisspeler missen tegen PSV'

'Feyenoord moet na Bijlow en Szymanski nog een basisspeler missen tegen PSV'

05-02-2023 12:21

Feyenoord moet het naast Justin Bijlow en Sebastian Szymanski ook stellen zonder Quilindschy Hartman tegen PSV. Dat meldt 1908.nl in aanloop naar de topper in de Eredivisie.

Hartman moet het duel tussen Feyenoord en PSV aan zich voorbij laten gaan wegens ziekte. De linksback heeft zich volgens het doorgaans goed ingevoerde Rotterdamse medium vanochtend nog wel gemeld op de club, maar daarna keerde de jeugdexponent van Feyenoord weer huiswaarts. Naar alle waarschijnlijkheid zal zomeraanwinst Marcos López het plekje van Hartman op de linkerflank overnemen.  

Het is alweer de derde basisspeler van Feyenoord die afhaakt voor het duel met PSV. Eerder vielen Szymanski en Bijlow al af met een blessure. Laatstgenoemde zal hoogstwaarschijnlijk worden vervangen door Timon Wellenreuther. Quinten Timber zal de Pools international vervangen.

Het aanvalstrio bestaat vermoedelijk uit Alireza Jahanbakhsh, Giménez en Javairô Dilrosun. Dat betekent dat Danilo wederom op de bank zal moeten plaarsnemen.

Het duel tussen Feyenoord en PSV vangt om 14.30 uur aan in De Kuip.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, López; Wieffer, Kökcü, Timber; Dilrosun, Giménez, Jahanbakhsh

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!