Nieuws

'Zaniolo laat het er niet bij zitten en sleept AS Roma voor het gerecht'

'Zaniolo laat het er niet bij zitten en sleept AS Roma voor het gerecht'

01-02-2023 15:49

Nicolò Zaniolo sleept AS Roma voor het gerecht, meldt Il Messaggero. De middenvelder gaat momenteel door het stof bij zijn club en verwijt dat hem psychologische druk wordt opgelegd. De Italiaan zit al niet meer in de selectie van José Mourinho.

Zaniolo maakte een meer dan roerige transferperiode door. De Italiaan stond in de belangstelling van zowel AC Milan en AFC Bournemouth, waar laatstgenoemde club het dichtst bij zijn diensten was. Zaniolo zelf stak ook niet onder stoelen of banken dat hij Roma wilde verlaten, tot ergernis bij José Mourinho. "Hij roept al een maand lang tegen iedereen dat hij weg wil", waren de teksten van de oefenmeester.

De houding van Zaniolo heeft niet bijgedragen aan de verstandshouding tussen de twee partijen. Ook de fanatieke aanhang schaart zich achter de houding van de club. Een deel stond namelijk al voor deur van het huis van de Italiaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!