Nieuws

Dolberg sluit Ajax-terugkeer niet uit en waarschuwt Amsterdammers voor Union

Dolberg sluit Ajax-terugkeer niet uit en waarschuwt Amsterdammers voor Union

23 januari - 23:25
0

Kasper Dolberg maakte deze winter de overstap van Sevilla FC naar TSG 1899 Hoffenheim, maar een terugkeer naar Ajax sluit de Deen niet uit. Dat laat de spits weten tegenover Ajax Life.  

Dolberg kwam in 2015 als jeugdspeler binnen bij de Amsterdammers en maakte niet veel later de overstap naar het eerste elftal. "Voor mijn gevoel was het gewoon tijd om Ajax in 2019 te verlaten. Ik vind het nog steeds een mooie club en volg alles op de voet. Ik mis Ajax wel, soms."

Een terugkeer bij Ajax is voorlopig niet aan de orde, maar Dolberg weigert het uit te sluiten. "Nu niet, maar wie weet. Nee, ik heb geen contact meer met de mensen in Amsterdam. De laatste keer dat ik Dusan Tadic sprak, is lang geleden. Alle andere ploeggenoten spelen inmiddels ergens anders."

Dit weekend speelde Dolberg tegen de Europa League-tegenstander van Ajax: Union Berlin. "Union is een powerploeg", aldus de Deen. "Ze houden van verdedigen. Daarin zijn ze echt goed. Ze schamen zich er ook niet voor en vormen een hecht collectief. Daarnaast hebben ze voorin snelle spelers. Dat samen maakt het waarschijnlijk moeilijk voor Ajax. Union doet me aan FC Utrecht denken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie