Nieuws

Door Cocu bestempelde miskoop van Benfica op weg naar de uitgang bij Vitesse

Door Cocu bestempelde miskoop van Benfica op weg naar de uitgang bij Vitesse

23-01-2023 08:19

Ferro zit niet meer bij de selectie van Vitesse, meldt de Gelderlander. De verdediger die dit seizoen van Benfica wordt gehuurd vertrekt mogelijk alweer na een paar maanden uit Arnhem.

Sinds de aanstelling van Philip Cocu als hoofdtrainer van Vitesse heeft Ferro het zichzelf onmogelijk gemaakt. De Portugees viel dramatisch in tijdens één van de eerste wedstrijden van de toenmalig nieuwe hoofdtrainer. Dat kreeg de verdediger na afloop te horen in de media: hij zou het mentaal lastig hebben en een miskoop zijn. Sindsdien speelde hij slechts nog een kwartier in het geel-zwarte shirt.

Ondanks dat Ferro niet meer bij de selectie zit, hoeft de verdediger niet lang te treuren. Volgens de Gelderlander zijn Kansas City en Montpellier in de race om de Portugees naar de club te halen. Vitesse en Benfica gaan samen op zoek naar de beste oplossing.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!