Transfernieuws

Feyenoord vist achter het net: Mallorca bevestigt transfer Hadžikadunić

Feyenoord vist achter het net: Mallorca bevestigt transfer Hadžikadunić

18-01-2023 21:33

Dennis Hadžikadunić is officieel speler van RDC Mallorca. De centrumverdediger stond hoog op het verlanglijstje van Feyenoord, maar heeft toch gekozen voor een Spaans avontuur. 

Hadžikadunić maakt op huurbasis de overstap vanuit het Russische FK Rostov naar het Spaanse eiland. De 24-jarige verdediger uit Bosnië & Herzegovina stond naar verluidt hoog op het verlanglijstje van trainer Arne Slot en consorten. Feyenoord is naarstig op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde Gernot Trauner, maar heeft zijn gewenste opvolger nog altijd niet gevonden.

Naast de negentienvoudig Bosnisch international zagen de Rotterdammers eerder ook de Pool Kamil Piątkowski voor een andere club kiezen. De verdediger van Red Bull Salzburg koos voor een tijdelijke overtap naar de Jupiler Pro League, waar hij gaat spelen voor AA Gent.

Feyenoord dient zodoende door te schakelen in de zoektocht naar een centrumverdediger. De transfermarkt is nog tot het einde van deze maand open. De tijd begint langzamerhand te dringen voor de Rotterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!