Transfernieuws

Carrasco zet Memphis-deal op losse schroeven met uitspraken over Atlético Madrid

Carrasco zet Memphis-deal op losse schroeven met uitspraken over Atlético Madrid

18-01-2023 10:22 Laatste update: 11:36

Ondanks de mogelijkheid om naar FC Barcelona te verkassen, denkt Yannick Carrasco momenteel alleen aan Atlético Madrid. De Belg wordt in verband gebracht met een transfer naar Catalonië, waarin Memphis Depay de omgekeerde weg bewandelt, maar richt zich daar momenteel niet op.

De afgelopen dagen werden de geruchten over een ruildeal tussen Memphis en Carrasco steeds hardnekkiger. Atlético zou de Oranje-international maar wat graag over willen nemen, maar Barça zou daar wel wat tegenover willen hebben staan. Daar wordt nu de Belg voor genoemd, maar die lijkt daar zelf voorzichtig mee om te gaan.

"Op dit moment denk ik alleen aan Atléti. Alle spelers moeten 100% toegewijd zijn om samen te vechten voor de doelstellingen. Het eerste deel van het seizoen was niet goed, maar we vechten voor beker en om de competitie sterk af te sluiten", aldus Carrasco geciteerd door AS.

Afgelopen zondag ontbrak de rechtspoot nog in de selectie van Diego Simeone. Een spierblessure houdt Carrasco momenteel aan de kant.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!